I Google se zarazio – Pixel 3 XL vjerojatno dolazi sa zubom - Android

Get it on Google Play

I Google se zarazio – Pixel 3 XL vjerojatno dolazi sa zubom - Android

Kud svi Turci tud i mali Mujo, stara je narodna izreka s ovih prostora. Ako je vjerovati izvoru koji donosi navodne fotografije prednjih panela budućih Googleovih Pixela 3, čini se da zub na vrhu zaslona postaje dio i njihovog portfolia. Prema ovim glasinama, samo Pixel 3 XL će na vrhu zaslona imati zub, dok će […]

Kud svi Turci tud i mali Mujo, stara je narodna izreka s ovih prostora. Ako je vjerovati izvoru koji donosi navodne fotografije prednjih panela budućih Googleovih Pixela 3, čini se da zub na vrhu zaslona postaje dio i njihovog portfolia.

Prema ovim glasinama, samo Pixel 3 XL će na vrhu zaslona imati zub, dok će obični Pixel 3 stići u tradicionalnom izdanju. Novi Pixeli bi trebali biti predstavljen najesen, paralelno s lansiranjem konačne verzije Androida P, a po svoj prilici bit će pokretani Snapdragonom 845.

Koliko je u ovom zubu istine, teško je reći s obzirom da se radi o glasinama, ali imajući u vidu opću pandemiju ludila koje je zahvatilo industriju smartfona, ne bi bilo ništa čudno da se i Google zarazio.

Srećom, vidjeli smo da postoje softverska rješenja za skrivanje zuba, što nam u velikoj mjeri umanjuje duševne boli.

29/05/2018 06:48 AM