I Pixel 3 XL dolazi s jednostrukom kamerom na poleđini - Android

Get it on Google Play

I Pixel 3 XL dolazi s jednostrukom kamerom na poleđini - Android

Sve je više informacija o novom Googleovom Pixelu 3 XL, koji će svjetlo dana ugledati najesen. Već smo iz nekoliko skica vidjeli da će biti dizajniran kao i većina top Androida ove godine, dakle sa zubom na vrhu zaslona, no ovoga puta neke nove detalje otkrivamo i na pozadini. Ako je vjerovati fotografijama, odnosno renderima […]

Sve je više informacija o novom Googleovom Pixelu 3 XL, koji će svjetlo dana ugledati najesen. Već smo iz nekoliko skica vidjeli da će biti dizajniran kao i većina top Androida ove godine, dakle sa zubom na vrhu zaslona, no ovoga puta neke nove detalje otkrivamo i na pozadini.

Ako je vjerovati fotografijama, odnosno renderima koji navodno dolaze od proizvođača dodatne opreme, ni trojka neće imati trendovsku dvostruku kameru, već će se pouzdati u jednu, zajedno s ostalim tehnikalijama koje bi ju trebale učiniti superiornom.

Google Pixel 3 XL bi trebao koristiti i ostale blagodati ovogodišnjih tehnikalija kao što je Snapdragon 845 i pitaj boga koliko RAM-a. Ostale detalje ćemo saznati u listopadu, zajedno s konačnom verzijom Androida P.

18/06/2018 03:34 PM