Izvrsne bežične slušalice u Tomtopu već od 7,90 eura - Android

Get it on Google Play

Izvrsne bežične slušalice u Tomtopu već od 7,90 eura - Android

Tomtop web trgovina danas je iz svoje ponude za naše čitatelje izdvojila dvoje bežične slušalice po izuzetno povoljnim cijenama. Tako i11 TWS Ear Buds slušalice s podrškom za Bluetooth 5.0 i povezivanjem na sve iOS i Android uređaje možete pronaći već za 7,90 eura uz besplatnu dostavu na vašu adresu. Ponuda i detalji o proizvodu […]

Tomtop web trgovina danas je iz svoje ponude za naše čitatelje izdvojila dvoje bežične slušalice po izuzetno povoljnim cijenama. Tako i11 TWS Ear Buds slušalice s podrškom za Bluetooth 5.0 i povezivanjem na sve iOS i Android uređaje možete pronaći već za 7,90 eura uz besplatnu dostavu na vašu adresu. Ponuda i detalji o proizvodu nalaze se ovdje.

Ukoliko navedene slušalice ne odgovaraju vašim željama i potrebama, možete pokušati s Lenovo S1 TWS slušalice s posebnom kutijom koje služe za punjenje. Uz to su još i otporne na vodu, a pružaju izvrstan zvuk za uživanje u glazbi, video sadržaju ili igranju. Njihova cijena iznosi 36,91 dolara, a detalje i ponudu pogledajte ovdje.

Ostalu ponudu iz Tomtop web trgovine potražite ovdje.

19/03/2019 03:37 AM