Je li OnePlus upravo osmislio najbolje rješenje smještaja prednje kamere - Android

Get it on Google Play

Je li OnePlus upravo osmislio najbolje rješenje smještaja prednje kamere - Android

Danas se na bespućima interneta pojavio, u najmanju ruku, čudan prikaz tobožnjeg prototipa OnePlusa 7. Do sada se špekuliralo kako ovaj model neće imati ni zub ni suzu, a problem prednje kamere trebao bi riješiti ugradnjom kliznog mehanizma, sličnog onom na Xiaomiju Mi Mix 3. U najnovijoj špijunskoj fotografiji vidimo uređaj čudne orijentacije, s fizičkim […]

Danas se na bespućima interneta pojavio, u najmanju ruku, čudan prikaz tobožnjeg prototipa OnePlusa 7. Do sada se špekuliralo kako ovaj model neće imati ni zub ni suzu, a problem prednje kamere trebao bi riješiti ugradnjom kliznog mehanizma, sličnog onom na Xiaomiju Mi Mix 3.

U najnovijoj špijunskoj fotografiji vidimo uređaj čudne orijentacije, s fizičkim tipkama smještenim na nelogičnoj strani, no možemo pretpostaviti da je okrenut naopako, a to dokazuje i nešto deblji okvir koji odgovara uobičajenoj bradi na novijim Androidima. Ono što nam na vrhu, odnosno na dnu (ovisno o perspektivi) privlači pažnju, je moguća rupica za kameru, koja se nalazi točno pored WiFi indikatora.

Ovo sada daje naslutiti da je OnePlus ipak pribjegao trenutno najpopularnijem rješenju, tj. hole-punch rupici, ali ova slika upućuje na mogućnost da ona ne bude smještena na vrhu, već na dnu zaslona, što znači da ćete ga za okidanje selfija uređaj morati okrenuti. To isto tako objašnjava i mogućnost potpunog okretanja sučelja kao na tabletima.

Ukoliko se ove informacije pokažu točnima, odnosno slika autentičnom, možda je OnePlus upravo pronašao najbolje rješenje za selfie kameru na punom zaslonu, tako da uređaj možete okretati kako god želite i rupicu za kameru smjestiti na vrh ili dno zaslona.

Bilo kako bilo, službeno predstavljanje će se vjerojatno dogoditi krajem svibnja, a u mđevremenu će sasvim sigurno procuriti još koji detalj.

19/02/2019 12:23 PM