Kalupi za zaštitne maskice potvrđuju bubreg na ovogodišnjem iPhoneu - Android

Get it on Google Play

Kalupi za zaštitne maskice potvrđuju bubreg na ovogodišnjem iPhoneu - Android

Sve je više indicija da će ovogodišnji iPhone u gornjem lijevom kutu poleđine imati bubreg (ili grbu, kako vam draže). Informacija dolazi od izvjesnog proizvođača dodatne opreme, odnosno fotografije kalupa za izradu zaštitnih maskica. Jedina razlika u odnosu na rendere koje smo do sada viđali odnosi se na veličinu samih kamera koje će biti veće […]

Sve je više indicija da će ovogodišnji iPhone u gornjem lijevom kutu poleđine imati bubreg (ili grbu, kako vam draže). Informacija dolazi od izvjesnog proizvođača dodatne opreme, odnosno fotografije kalupa za izradu zaštitnih maskica.

Jedina razlika u odnosu na rendere koje smo do sada viđali odnosi se na veličinu samih kamera koje će biti veće od otvora za bljeskalicu, što je i logično. Naime, svi dosadašnji renderi su zapravo bili izrađeni na temelju dostupnih informacija, tako da pravi odnos dijelova kamere nismo ni mogli znati.

Bili kako bilo, nakon neslavnog zuba, Apple je sada izumio i mobitel s bubregom. Nadamo se samo da ga proizvođači Androida i u ovoj nakaradi neće slijepo slijediti.

21/04/2019 08:54 AM