Kreće Android 8.0 Oreo nadogradnja za Samsung Galaxy Note 8 u Hrvatskoj - Android

Get it on Google Play

Kreće Android 8.0 Oreo nadogradnja za Samsung Galaxy Note 8 u Hrvatskoj - Android

Ranom zorom ozarilo me sunce, ali i dugo očekivana nadogradnja Notea 8 na Android 8.0 Oreo. Samsung je, dakle, počeo puštati Oreo za Note 8, točnije model SM-N950F Duos (Dual SIM), kupljen u slobodnoj prodaji. Kao što vam je vjerojatno već poznato, osim Orea, ova nadogradnja na Note 8 donosi i Samsung Experience 9.0, dakle […]

Ranom zorom ozarilo me sunce, ali i dugo očekivana nadogradnja Notea 8 na Android 8.0 Oreo. Samsung je, dakle, počeo puštati Oreo za Note 8, točnije model SM-N950F Duos (Dual SIM), kupljen u slobodnoj prodaji.

Kao što vam je vjerojatno već poznato, osim Orea, ova nadogradnja na Note 8 donosi i Samsung Experience 9.0, dakle najnovijom Samsungovom nadogradnjom sučelja. Pored toga, Samsung navodi i podršku za širi spektar audio codeca, poboljšanja u video Playeru, Samsung Health, kao i mnogim drugim aplikacijama.

Kad će ova trkavica završiti, odnosno kad ćemo Oreo ugledati na ostalim modelima Notea 8, tj. onim kupljenim kod operatera, u ovom trenutku nemamo infromacija. Ipak, s obzirom da ovdje nema nekog pravila, moguće je da nadgoradnje za njih kreću paralelno. Ukoliko ste istu već dobili, svakako nam javite u komentarima.

07/04/2018 05:52 AM