Kreće Android 9.0 Pie i One UI beta program za Samsung Galaxy S9 i S9+ - Android

Get it on Google Play

Kreće Android 9.0 Pie i One UI beta program za Samsung Galaxy S9 i S9+ - Android

Iz Samsunga je objavljeno da danas kreće beta program za Android 9.0 Pie, zajedno s novom One UI nadogradnjom sučelja za modele Galaxy S9 i Galaxy S9 Plus. Program je za sada dostupan samo korisnicima u Južnoj Koreji, no uskoro bi se trebao proširiti na Njemačku i SAD. Kad će i hoće li biti dostupan […]

Iz Samsunga je objavljeno da danas kreće beta program za Android 9.0 Pie, zajedno s novom One UI nadogradnjom sučelja za modele Galaxy S9 i Galaxy S9 Plus. Program je za sada dostupan samo korisnicima u Južnoj Koreji, no uskoro bi se trebao proširiti na Njemačku i SAD. Kad će i hoće li biti dostupan u Hrvatskoj i okolnim zemljama, za sada nemamo informacija., kao ni o tome kad će krenuti za druge uređaje, poput Notea 9.

Registracija za beta program se obavlja putem Samsung Members aplikacije koju već imate na uređaju, a možete ju skinuti i putem Google Play trgovine. U trenutku kad beta program bude dostupan za zemlju u kojoj je uređaj registriran, u aplikaciji će se pojaviti i obavijest o njegovoj dostupnosti.

15/11/2018 11:55 AM