LG G7 One i LG G7 Fit - stižu oslabljene verzije top modela LG G7 ThinQ - Android

Get it on Google Play

LG G7 One i LG G7 Fit - stižu oslabljene verzije top modela LG G7 ThinQ - Android

Nekoliko dana uoči početka IFA sajma u Berlinu, LG je odlučio predstaviti dva nova uređaja, odnosno dvije jeftinije verzije postojećeg modela G7. Tako je svijet danas postao bogatiji za LG G7 One i LG G7 Fit. Oba modela dijele isto kućište, 6,1-inčni zaslon i 3000 mAh bateriju, dakle isto kao i top model LG G7 […]

Nekoliko dana uoči početka IFA sajma u Berlinu, LG je odlučio predstaviti dva nova uređaja, odnosno dvije jeftinije verzije postojećeg modela G7. Tako je svijet danas postao bogatiji za LG G7 One i LG G7 Fit. Oba modela dijele isto kućište, 6,1-inčni zaslon i 3000 mAh bateriju, dakle isto kao i top model LG G7 ThinQ.

Prvome samo ime sugerira da za temelj koristi Android One platformu, a to znači da će među prvima dobivati najnovije verzije Googleovog operativnog sustava. Da se radi o oslabljenoj verziji modela G7 ThinQ, govori podatak da je pokretan Snapdragonom 835, dakle lanjskim najjačim procesorom, u kombinaciji s 4 GB RAM-a. Sukladno tome, i interna memorija dolazi s 32 GB prostora, ali ju možete proširiti memorijskim karticama. Na poleđini se nalazi dvostruka kamera, o kojoj u ovom trenutku nema informacija.

LG G7 Fit pokreće još stariji procesor – Snapdragon 821 iz 2016. godine, u kombinaciji s 4 GB RAM-a, te uz 32 ili 64 GB interne memorije. Ovaj će model imati jednu 16 MP kameru straga i 8 MP sprijeda za selfije.

Ostali detalji o ovim uređajima bit će poznati nakon press konferencije koja će se održati na IFA sajmu u Berlinu krajem ovog tjedna.

28/08/2018 08:46 AM