LG V40 ThinQ – renderi na temelju tvorničnih skica otkrivaju trostruku kameru - Android

Get it on Google Play

LG V40 ThinQ – renderi na temelju tvorničnih skica otkrivaju trostruku kameru - Android

S obzirom na približavanje jeseni, i proizvođači smartfona se pripremaju za predstavljanje svojih jesenskih aduta. Jedan od takvih bit će i LG V40 ThinQ, čiji su se renderi i specifikacije počele pojavljivati u javnosti. Prema ovim renderima, nastalima na temelju tvorničkih skica, V40 će naslijediti zaslon sa zubom od modela G7, ali će po svoj […]

S obzirom na približavanje jeseni, i proizvođači smartfona se pripremaju za predstavljanje svojih jesenskih aduta. Jedan od takvih bit će i LG V40 ThinQ, čiji su se renderi i specifikacije počele pojavljivati u javnosti.

Prema ovim renderima, nastalima na temelju tvorničkih skica, V40 će naslijediti zaslon sa zubom od modela G7, ali će po svoj prilici imati veću dijagonalu, i to 6,3 inča. Dimenzije uređaja trebale bi iznositi 158,8 x 75,8 x 7,8 milimetara, što je malčice više od prethodnika.

Najzanimljiviji detalj svakako je trostruka kamera na poleđini, za koju nažalost ne znamo kako će funkcionirati ni koju će postavu senzora će donijeti.

U ovom trenutku nema više podataka o ovom uređaju, iako je prilično izvjesno da će biti pokretan Snapdragonom 845 u kombinaciji s vjerojatno 6 GB RAM-a. Za očekivati je da će uređaj biti temeljen na Androidu 9 Pie, a službeno predstavljanje se očekuje u listopadu.26/08/2018 03:52 PM