LG poslao pozivnice - teaser sugerira trostruku kameru na modelu V40 - Android

Get it on Google Play

LG poslao pozivnice - teaser sugerira trostruku kameru na modelu V40 - Android

Listopad će biti prilično zanimljiv mjesec. Vidjeli smo da će Huawei predstaviti nove Mate 20 modele, pokretane nedavno predstavljenim Kirin 980 7nm procesorom, a upoznat ćemo i nove Googleove Pixele. Najnovija vijest sada stiže iz LG-a, koji je medijima poslao pozivnice za događaj koji će se održati 4. listopada, kada će biti predstavljen novi LG […]

Listopad će biti prilično zanimljiv mjesec. Vidjeli smo da će Huawei predstaviti nove Mate 20 modele, pokretane nedavno predstavljenim Kirin 980 7nm procesorom, a upoznat ćemo i nove Googleove Pixele. Najnovija vijest sada stiže iz LG-a, koji je medijima poslao pozivnice za događaj koji će se održati 4. listopada, kada će biti predstavljen novi LG V40.

Ako je suditi po teaseru koji prati pozivnicu, LG sugerira da bi ovaj model mogao donijeti trostruku kameru, što bi mogla biti rukavica u lice Huaweiju, koji ju je proljetos predstavio na modelu P20 Pro, a sličnu će imati i nadolazeći Mate 20 Pro.

Od ostalih detalja, glasine koje su do sada kružile svemrežjem navode Snapdragon 845 kao pokretački stroj, 6 GB RAM-a, 3300 mAh bateriju i Android 9 Pie kao operativni sustav.

13/09/2018 07:51 AM