LG u Koreji otvara posebni centar za softverske nadogradnje - Android

Get it on Google Play

LG u Koreji otvara posebni centar za softverske nadogradnje - Android

LG je objavio da je u svom R&D kampusu u Koreji otvorio posebni “Software Upgrade Center”, koji poslužiti za prešanje adekvatne i pravovremene podrške za, kako samo ime kaže – softverske nadogradnje. Ovaj centar bi se trebao brinuti isključivo za pravovremene nadogradnje LG-evih smartfona, što bi vremenom, prema LG-evim planovima, trebalo rezultirati većom konkurentom LG-evih […]

LG je objavio da je u svom R&D kampusu u Koreji otvorio posebni “Software Upgrade Center”, koji poslužiti za prešanje adekvatne i pravovremene podrške za, kako samo ime kaže – softverske nadogradnje.

Ovaj centar bi se trebao brinuti isključivo za pravovremene nadogradnje LG-evih smartfona, što bi vremenom, prema LG-evim planovima, trebalo rezultirati većom konkurentom LG-evih smartfona, posebice u odnosu na domaćeg rivala – Samsunga.

Prvi model koji bi preko ovog centra trebao dobiti Android 8.0 Oreo, trebao bi biti LG G6. U LG-u također navode da će ovaj centar korisnicima pomagati općenito, dakle ne samo na izradi nadogradnji, već i svakodnevnom korištenju, kako bi stekli što bolje korisničko iskustvo.

Hoće li ovo sve LG-u pomoći kod sustizanja konkurencije, ostaje za vidjeti.

12/04/2018 08:22 AM