LineageOS 15.1 donosi Oreo na OnePlus One, Samsung Galaxy S5… - Android

Get it on Google Play

LineageOS 15.1 donosi Oreo na OnePlus One, Samsung Galaxy S5… - Android

Ako kojim slučajem u nekoj ladici još uvijek imate OnePlus One ili Samsung Galaxy S5, stiže dobra vijest. Možete ih nadograditi na – Android 8.1. Naime, LineageOS, koji je onomad izniknuo iz pepela CyanogenModa, u svojoj verziji 15.1 donosi svojevrsnu verziju Orea. Budući da ovi modeli od svojih proizvođača odavno ne dobivaju nikakve nadogradnje, LineageOS […]

Ako kojim slučajem u nekoj ladici još uvijek imate OnePlus One ili Samsung Galaxy S5, stiže dobra vijest. Možete ih nadograditi na – Android 8.1. Naime, LineageOS, koji je onomad izniknuo iz pepela CyanogenModa, u svojoj verziji 15.1 donosi svojevrsnu verziju Orea.

Budući da ovi modeli od svojih proizvođača odavno ne dobivaju nikakve nadogradnje, LineageOS ovim u njih na neki način vraća život, a osim OnePlusa i Samsunga, podržani su još Huawei Ascend Mate 2 i Oppo Find 7.

Dakle, ukoliko imate jedan od ovih uređaja, s otključanim bootloaderom, custom recovery i znate što radite, na njih možete flashati Oreo, a ROM-ove za svakog od njih možete pronaći na sljedećim linkovima:

  • OnePlus One (bacon)
  • Oppo Find 7a/7s (find7)
  • Samsung Galaxy S5 LTE-A (lentislte)
  • Samsung Galaxy S5 Plus (kccat6)
  • Huawei Ascend Mate 2 (mt2)

22/06/2018 07:19 AM