Mecool KIII Android TV Box u Tomtopu za samo 92,32 eura; Xiaomi romobil još uvijek za nevjerojatnih 383 eura - Android

Get it on Google Play

Mecool KIII Android TV Box u Tomtopu za samo 92,32 eura; Xiaomi romobil još uvijek za nevjerojatnih 383 eura - Android

Iz Tomtop web trgovine danas su iz svoje ponude izdvojili izvrstan Mecool KIII Pro DVB-S2 & DVB-T2 & DVB-C Android TV Box. Uređaj je pokretan osmerojezgrenim procesorom u kombinaciji s 3 GB RAM-a. U stanju je reproducirati 4K video na odgovarajućem zaslonu, a podržava WiFi 2,4 i 5,0 GHz standarde. Ovaj zanimljivi Android TV box […]

Iz Tomtop web trgovine danas su iz svoje ponude izdvojili izvrstan Mecool KIII Pro DVB-S2 & DVB-T2 & DVB-C Android TV Box. Uređaj je pokretan osmerojezgrenim procesorom u kombinaciji s 3 GB RAM-a. U stanju je reproducirati 4K video na odgovarajućem zaslonu, a podržava WiFi 2,4 i 5,0 GHz standarde.

Ovaj zanimljivi Android TV box donosi 16 GB interne memorije, kao i utor za microSD memorijske kartice. Cijena uređaja u Tomtopu iznosi 92,32 eura uz besplatnu dostavu na vašu adresu. Ponudu i detalje o proizvodu pogledajte ovdje.

Podsjetimo da u Tomtopu još uvijek traje akcija Xiaomi M365 električnog romobila po izuzetno povoljnoj cijeni od 383,23 eura uz besplatnu dostavu iz EU skladišta, dakle bez potrebe za plaćanjem carine i/ili PDV-a. Ponudu pogledajte ovdje.

Ostalu ponudu iz Tomtopa pogledajte ovdje.

02/11/2018 01:11 AM