Moja Patrola – aplikacija koja pokazuje gdje se nalaze policijske patrole, kamere i radari - Android

Get it on Google Play

Moja Patrola – aplikacija koja pokazuje gdje se nalaze policijske patrole, kamere i radari - Android

Besplatna mobilna aplikacija Moja Patrola, koja ima 100.000 registriranih korisnika u Srbiji, od danas je dostupna i u Hrvatskoj. MojaPatrola je mobilna aplikacija koja u svakom trenutku otkriva gdje se nalaze policijske patrole, kamere i radari, u stvarnom vremenu i potpuno legalno. Princip rada je jednostavan – onaj tko primjeti policiju jednim klikom prijavi lokaciju […]


Besplatna mobilna aplikacija Moja Patrola, koja ima 100.000 registriranih korisnika u Srbiji, od danas je dostupna i u Hrvatskoj. MojaPatrola je mobilna aplikacija koja u svakom trenutku otkriva gdje se nalaze policijske patrole, kamere i radari, u stvarnom vremenu i potpuno legalno.

Princip rada je jednostavan – onaj tko primjeti policiju jednim klikom prijavi lokaciju gdje se nalazi. Korisnici dobiju obavijest o policijskim patrolama koje su prijavili drugi korisnici. Svaki korisnik u svakom trenutku može potvrditi ili negirati lokaciju patrole. Složeni algoritam proračunava pouzdanost svake objave, tako da su podaci koji se prikazuju maksimalno precizni.

S obzirom da aplikacija radi po principu “korisnik za korisnika”, njen cilj je da si korisnici međusobnu pomažu pružajući što točnije informacije. Svaki glas se bilježi, pa ukoliko ste dali točne informacije o lokaciji patrole, vaša pouzdanost raste. Lažne informacije smanjuju je. Aplikacija obavještava korisnike o točnosti svake informacije.

Naravno, trebat će neko vrijeme da korisnici ovu aplkaciju u Hrvatskoj zaista počnu i koristiti, a tek tada možemo očekivati veću količinu informacija, kao i sveopću preciznost i pouzdanost. Ukoliko ste je već isprobali, svakako nam javite dojmove.

Aplikaciju možete preuzeti besplatno za Android i iPhone.

18/06/2018 10:20 AM