Nagradni natječaj - okini fotografiju i osvoji vrijednu nagradu [2. krug] - Android

Get it on Google Play

Nagradni natječaj - okini fotografiju i osvoji vrijednu nagradu [2. krug] - Android

Kao što smo i obećali, nakon završetka prvog kruga nagradnog natječaja za najbolju fotografiju snimljenu mobitelom, stiže i drugi krug. Fotografije koje su pobijedile možete vidjeti ovdje, a njihovi autori uskoro mogu očekivati svoje zaslužene nagrade. Isto kao i u prvom krugu, ukoliko već niste, lajkajte našu Facebook stranicu i u komentaru ispod objave zalijepiti […]

Kao što smo i obećali, nakon završetka prvog kruga nagradnog natječaja za najbolju fotografiju snimljenu mobitelom, stiže i drugi krug. Fotografije koje su pobijedile možete vidjeti ovdje, a njihovi autori uskoro mogu očekivati svoje zaslužene nagrade.

Isto kao i u prvom krugu, ukoliko već niste, lajkajte našu Facebook stranicu i u komentaru ispod objave zalijepiti fotografiju kojom se želite natjecati. Nagradni natječaj starta danas i traje do 3. kolovoza.

Ako ste na moru, u planinama ili možda u dvorištu ispred kuće, razbudite maštu i pokušajte okinuti što bolju fotografiju, odabrati što bolji motiv, odnosno prepustiti se kreativnosti. Naravno, za takav posao ne morate imati najskuplji mobitel na tržištu. Dovoljan će biti i neki iz srednjeg ili čak srednje-nižeg cjenovnog razreda poput Huaweija P30 lite, što naravno, nije uvjet. Isto kao i u prvom krugu, svaki natjecatelj ima pravo postaviti samo jednu fotografiju.

Nagrade su iste kao i u prvom krugu, dakle prvonagrađena fotgrafija osvaja Zhiyun Photo Smooth 4 stabilizator, druga Hama Slimline Basic digitalni okvir za slike, a treća Huawei 360 panorama kameru.

Probudite u sebi kreativnost i bacite se na posao.

Sretno…

18/07/2019 06:32 AM