Najbolji izbor maskica za mobitele - Android

Get it on Google Play

Najbolji izbor maskica za mobitele - Android

Topizbor.hr web trgovina stalno radi na tome kako bi kupcima novih mobitela u pravom trenutku osigurala adekvatnu zaštitnu opremu za njihove nove ljubimce, tj maskice za mobitel. Tako Topizbor.hr ponudu konstantno obnavlja zaštitnim maskicama za nove modele, a ovom prilikom iz ponude izdvaja one za Huaweijeve flagshipe kao što su P20, P20 Pro ili P20 […]

Topizbor.hr web trgovina stalno radi na tome kako bi kupcima novih mobitela u pravom trenutku osigurala adekvatnu zaštitnu opremu za njihove nove ljubimce, tj maskice za mobitel.

Tako Topizbor.hr ponudu konstantno obnavlja zaštitnim maskicama za nove modele, a ovom prilikom iz ponude izdvaja one za Huaweijeve flagshipe kao što su P20, P20 Pro ili P20 lite, te najnovije Huawei Mate 20, Mate 20 Pro i Mate 20 Lite.

Također, Topizbor.hr web trgovina već sada na zalihi ima maskice za nadolazeće Samsungove top modele kao što su Galaxy S10, Galaxy S10 Plus i Galaxy S10 lite.

Za sve njih u ponudi su klasične silikonske maskice, namijenjen onima koji ne žele veliku promjenu u debljini svojih uređaja, ali ne nedostaje ni onih malo robusnijih, koje će vašeg ljubimca zaštititi od glave do pete, uključujući zaslon, čija izmjena inače zna biti skupa.

Naravno, Topizbor.hr nije zaboravio ni one koji estetsku komponentu stavljaju na prvo mjesto, pa je u ponudu uvrstio i zaštitne maskice s ukrasima, koje će vašem uređaju dati notu posebnosti.

Ukoliko još niste, najbolje maskice za mobitel potražite u Topizbor.hr web trgovini po vrlo povoljnim cijenama.

05/02/2019 09:06 AM