Najnoviji Samsung Galaxy S10 teaser potvrđuje 4K selfie kameru, ultrazvučni čitač otisaka prstiju… - Android

Get it on Google Play

Najnoviji Samsung Galaxy S10 teaser potvrđuje 4K selfie kameru, ultrazvučni čitač otisaka prstiju… - Android

Malo pomalo stižu i oni detalji o Samsungu Galaxy S10 o kojima nismo baš sve znali. Tako je u najnovijem teaser videu Samsung sam potvrdio da će selfie kamera snimati video u 4K rezoluciji, a in-display čitač otisaka prstiju će koristiti ultrazvučnu tehnologiju, koja je naprednija od aktualne optičke. Ovakav bi čitač trebalo osigurati bržu […]

Malo pomalo stižu i oni detalji o Samsungu Galaxy S10 o kojima nismo baš sve znali. Tako je u najnovijem teaser videu Samsung sam potvrdio da će selfie kamera snimati video u 4K rezoluciji, a in-display čitač otisaka prstiju će koristiti ultrazvučnu tehnologiju, koja je naprednija od aktualne optičke.

Ovakav bi čitač trebalo osigurati bržu reakciju, ali i viši stupanj preciznosti. Vidjeli smo da su u Samsungu prošle godine prilično zaostajali za novim trendovima, a ovaj bi mu čitač bi mi trebao donijeti toliko potrebne bodove za nastavak borbe s najljućom konkurencijom, jer će ga postaviti korak ispred.

Ono što video teaser još otkriva je reverzibilno bežično punjenje, dakle tehnologija koju smo prošle godine upoznali na Huaweiju Mate 20 Pro. To znači da ćete svojim uređajem moći puniti neki drugi koji podržava bežično punjenje.

Tijek događaja o Samsungu Galaxy S10 pratite ovdje.

12/02/2019 05:30 PM