Nokia 7 Plus osvojila prestižnu EISA nagradu u “Best Consumer Smartphone” kategoriji - Android

Get it on Google Play

Nokia 7 Plus osvojila prestižnu EISA nagradu u “Best Consumer Smartphone” kategoriji - Android

Nakon Huaweija, Honora i Noe, red je da spomenemo još jedan uređaj koji je danas osvojiso prestižnu EISA nagradu. Nokia 7 Plus pokazala se najboljom u kategoriji “Best Consumer Smartphone” osiguravši da sve komponente rade u savršenoj harmoniji na softverskoj platformi Android One. HMD Global je stvorio smartfon kojeg će korisnici sigurno preporučiti prijateljima ponajprije […]

Nakon Huaweija, Honora i Noe, red je da spomenemo još jedan uređaj koji je danas osvojiso prestižnu EISA nagradu. Nokia 7 Plus pokazala se najboljom u kategoriji “Best Consumer Smartphone” osiguravši da sve komponente rade u savršenoj harmoniji na softverskoj platformi Android One.

HMD Global je stvorio smartfon kojeg će korisnici sigurno preporučiti prijateljima ponajprije zbog njegove nevjerovatne pouzdanosti. Nokia 7 Plus je telefon iz snova za sve one koji zahtjevaju besprijekorne performanse. Od aluminijumskog kućišta s prvoklasnim keramičkim okvirom, pa do 6-inčnog polariziranog IPS ekrana u rezoluciji 2.160 x 1.080, ovaj telefon zaista ostavlja poseban dojam.

Šlag na torti predstavlja dvostruka zadnja kamera koja se sastoji od 12-megapikselne leće s blendom F/1.75 i 13-megapikselne telefoto leće s blendom F/2.6 sa Zeiss optikom. Izdržljivost i jednostavnost upotrebe oplemenjeni su baterijom od 3.800 mAh i elegantnim operacijskim sustavom, navode u Bugu, koji je sudjelovao u dodjeli nagrade.

Ukoliko još niste, pročitajte našu recenziju Nokije 7 Plus.

15/08/2018 01:09 PM