Note 9 bi mogao stići s 4000 mAh baterijom - Android

Get it on Google Play

Note 9 bi mogao stići s 4000 mAh baterijom - Android

Korejom kruže najnovije glasine o Samsungu Galaxy Note 9, koji treba biti predstavljen krajem ljeta. S obzirom da je do tada ostalo dovoljno vremena, niti u Samsungu vjerojatno još uvijek ne znaju kako će on u konačnici izgledati. Špijuni i insajderi se tako sada slažu da će zaslon zadržati dijagonalu lanjskog Notea 8, dakle 6,4 […]

Korejom kruže najnovije glasine o Samsungu Galaxy Note 9, koji treba biti predstavljen krajem ljeta. S obzirom da je do tada ostalo dovoljno vremena, niti u Samsungu vjerojatno još uvijek ne znaju kako će on u konačnici izgledati.

Špijuni i insajderi se tako sada slažu da će zaslon zadržati dijagonalu lanjskog Notea 8, dakle 6,4 inča, no promjena bi se trebala dogoditi u domeni baterije. Ako Samsung u Note 8 uspije implementirati in-display čitač otisaka prstiju, o kojem se također već neko vrijeme šuška, mogao bi profitirati dobitkom na prostoru.

Prema jednima, to će iskoristiti za dodatno smanjivanje okvira kućišta, no drugi pak sugeriraju da je ono ionako već dovoljno malo i da bi bilo pametnije povećati bateriju. Kao što rekoh, u ovom je trenutku rano špekulirati, no iskreno se nadamo da će prevagnuti ova druga opcija.

Još kad bi Samsung vratio potpuno ravni zaslon, možda na jesen osobno ne bih čekao Huawei.

11/04/2018 09:00 AM