Note 9 dolazi i u verziji s čak 512 GB interne memorije - Android

Get it on Google Play

Note 9 dolazi i u verziji s čak 512 GB interne memorije - Android

Kada Samsung Galaxy Note 9 ugleda svjetlo dana, mogao bi osvanuti i u verziji sa čak 512 GB interne memorije, javljaju izvori dobro upućeni u Samsungove planove. Iako se isprva mislilo da će takva varijanta biti dostupna samo za domaće, dakle korejsko tržište, ispostavilo se da bi još neke zemlje mogle dobiti, ali nešto kasnije. […]

Kada Samsung Galaxy Note 9 ugleda svjetlo dana, mogao bi osvanuti i u verziji sa čak 512 GB interne memorije, javljaju izvori dobro upućeni u Samsungove planove. Iako se isprva mislilo da će takva varijanta biti dostupna samo za domaće, dakle korejsko tržište, ispostavilo se da bi još neke zemlje mogle dobiti, ali nešto kasnije.

Na europskom i azijskom tržištu Note 9 će biti najvjerojatnije pokretan Exynosom 9810 u kombinaciji sa 6 GB RAM-a, a mogao bi dobiti i 4000 mAh bateriju. Kamere bi trebao preslikati iz modela Galaxy S9 i S9+, ali i dobiti logičniju poziciju čitača otisaka prstiju.

Koliko je u svemu ovome istine, vidjet ćemo na predstavljanju Notea 9, koje bi se trebalo održati u New Yorku početkom ili sredinom kolovoza.

18/06/2018 06:25 AM