Nova OnePlus Galerija donosi uređivanje videa za starije modele - Android

Get it on Google Play

Nova OnePlus Galerija donosi uređivanje videa za starije modele - Android

Kad je OnePlus 6 ugledao svjetlo dana, donio je zanimljive mogućnosti uređivanja videa, što na prethodnim modelima nije bilo prisutno. Tako OnePlus 3/T i OnePlus 5/T u najnovijoj nadogradnji dobivaju alat kojim mogu uređivati usporeni video, pozadinsku glazbu i općenito rezati isječke na željenu duljinu. Ove novosti su bile sadržane u zadnjoj beti OxygenOS-a, da […]

Kad je OnePlus 6 ugledao svjetlo dana, donio je zanimljive mogućnosti uređivanja videa, što na prethodnim modelima nije bilo prisutno. Tako OnePlus 3/T i OnePlus 5/T u najnovijoj nadogradnji dobivaju alat kojim mogu uređivati usporeni video, pozadinsku glazbu i općenito rezati isječke na željenu duljinu.

Ove novosti su bile sadržane u zadnjoj beti OxygenOS-a, da bi sada napokon stigle i u obliku nadogradnje aplikacije, koja uz to donosi i uobičajeno čišćenje bugova, te opće poboljšanje i stabilnost. Nova OnePlus galerija je dostupna putem Google Play trgovine, a ukoliko vam nije ponuđena zadnja verzija, preuzmite .apk datoteku i instalirajte ručno.

13/07/2018 06:46 AM