OnePlus 3 i OnePlus 3T dobit će nadogradnju na budući Android P - Android

Get it on Google Play

OnePlus 3 i OnePlus 3T dobit će nadogradnju na budući Android P - Android

Izvrsna vijest za sve vlasnike starijih OnePlus uređaja, konkretno OnePlus 3 i OnePlus 3T. Naime, OnePlus je na svom forumu objavio kako će ova dva modela također biti nadograđena na najnoviju verziju Androida. Umjesto podizanja sustava na Android 8.1, OnePlus 3 i 3T će izravno ići na budući Android P. Ipak, prvi u redu za […]

Izvrsna vijest za sve vlasnike starijih OnePlus uređaja, konkretno OnePlus 3 i OnePlus 3T. Naime, OnePlus je na svom forumu objavio kako će ova dva modela također biti nadograđena na najnoviju verziju Androida. Umjesto podizanja sustava na Android 8.1, OnePlus 3 i 3T će izravno ići na budući Android P.

Ipak, prvi u redu za nadogradnju su OnePlus 6, što je i logično, budući da sudjeluje u projektu Treble s otvorenim beta programom. Potom slijedi OnePlus 5 i njegov brat 5T, da bi pitu na kraju pitu okusio i spomenuti dvojac iz 2016. godine. Lijepa gesta od OnePlusa, što je automatski razlog za veće zadovoljstvo korisnika. Detalji o točnim terminima nadogradnje bit će objavljeni u nadolazećim mjesecima.

30/07/2018 04:48 PM