OnePlus 6 dobiva nadogradnju na Android 9 Pie - Android

Get it on Google Play

OnePlus 6 dobiva nadogradnju na Android 9 Pie - Android

Nakon što je jedno vrijeme proveo u beta fazi testiranja, OnePlus 6 od danas počinje dobivati konačnu verziju Androida 9 Pie, i to kroz OnePlusov OxygenOS 9.0 nadogradnju , koja, eto, donosi istu brojčanu oznaku. Tako OnePlus 6 dobiva Android Pie sučelje i odgovarajuće upravljanje gestama, podršku za dodatno podešavanje boja, kao i novi sustav […]

Nakon što je jedno vrijeme proveo u beta fazi testiranja, OnePlus 6 od danas počinje dobivati konačnu verziju Androida 9 Pie, i to kroz OnePlusov OxygenOS 9.0 nadogradnju , koja, eto, donosi istu brojčanu oznaku.

Tako OnePlus 6 dobiva Android Pie sučelje i odgovarajuće upravljanje gestama, podršku za dodatno podešavanje boja, kao i novi sustav upravljanja baterijom, koji uči na koji način koristite određene aplikacije i sukladno tome podešava njihov rad, izbjegavajući preveliku potrošnju.

Način rada „ne smetaj“ je također dobio nove mogućnosti, dok Gaming Mode 3.0 omogućuje prilagođeno primanje obavijesti za SMS poruke i pozive. Nadogradnja je teška nemalih 1521 MB, a sadrži i rujansku sigurnosnu zakrpu. S obzirom da će na uređaje stizati u etapama, možete očekivati da će na vaš uređaj stići u narednim danima ili možda sljedeći tjedan. Ukoliko vam je već stigla, svakako nam javite dojmove.

21/09/2018 04:51 PM