OnePlus 6 dobiva nadogradnju softvera kamere; na DxOMarku sada nadmašuje iPhone 8 i Note 8 - Android

Get it on Google Play

OnePlus 6 dobiva nadogradnju softvera kamere; na DxOMarku sada nadmašuje iPhone 8 i Note 8 - Android

OnePlus 6, uređaj s ionako izvrsnom kamerom za svoj cjenovni rang, uskoro će dobiti softversku nadogradnju koja će rezultate učiniti još boljima, najavljuju iz OnePlusa. OxygenOS 5.1.9 verzija softvera sa sobom donosi poboljšanja na području oštrine, dinamičkog ranga, detekcije rubova u portretnom načinu, kao i općenito u brzini, fokusiranju i preciznosti. U međuvremenu je i […]

OnePlus 6, uređaj s ionako izvrsnom kamerom za svoj cjenovni rang, uskoro će dobiti softversku nadogradnju koja će rezultate učiniti još boljima, najavljuju iz OnePlusa. OxygenOS 5.1.9 verzija softvera sa sobom donosi poboljšanja na području oštrine, dinamičkog ranga, detekcije rubova u portretnom načinu, kao i općenito u brzini, fokusiranju i preciznosti.

U međuvremenu je i DxOMark, najpoznatiji benchmark za mobilnu fotografiju, revidirao rezultate za ovaj model, koji su, očito zahvaljujući ovoj nadogradnji, sada osjetno bolji. U novom testiranju kamere, OnePlus 6 je postigao 100 bodova za fotoaparat. Za video kameru dobio je 87 bodova, pa je tako ukupan rezultat 96.

Takoje OnePlus 6 po DxOMarku kamerom nadmašio iPhone 8 i Samsung Galaxy Note 8 koji su postigli su ukupan rezultat 94 boda. Usporedbe radi, iPhone X je na istom testu postigao 101 bod, a Huawei P20 Pro 109.

17/07/2018 05:06 PM