OnePlus 6T će, pogađate, biti skuplji od OnePlusa 6 - Android

Get it on Google Play

OnePlus 6T će, pogađate, biti skuplji od OnePlusa 6 - Android

Ako je vjerovati izvorima iz Indije, gdje je izvjesni maloprodajni lanac navodno greškom objavio cijene novog OnePlusa 6T, politika dizanja cijena se polako, ali sigurno nastavlja. Naime, cijena 6/128 GB modela u Indiji navodno će iznositi 37.999 rupija (oko 518 dolara), dok je cijena istog takvog OnePlusa 6 iznosila 34.999 rupija (oko 477 dolara). Ako […]

Ako je vjerovati izvorima iz Indije, gdje je izvjesni maloprodajni lanac navodno greškom objavio cijene novog OnePlusa 6T, politika dizanja cijena se polako, ali sigurno nastavlja. Naime, cijena 6/128 GB modela u Indiji navodno će iznositi 37.999 rupija (oko 518 dolara), dok je cijena istog takvog OnePlusa 6 iznosila 34.999 rupija (oko 477 dolara).

Ako OnePlus istu analogiju primjeni i u Europi, možemo očekivati da će novi OnePlus 6T također poskupjeti. Najavljeni in-display čitač otisaka prstiju svakako je stavka koja povećava cijenu, i možda je prevelik korak unaprijed unutar samo pet mjeseci od lansiranja prethodnika, no upitno je koliko je ona opravdana s obzirom da postoje glasine da se ne radi o najnovijoj generaciji ovakvih čitača, koja eto, nije nužno najpreciznija i najbrža.

Bilo kako bilo, OnePlus se prilično odmakao od svoje mantre „flagship killera“, posebice ako ga usporedimo s novim Pocophone F1 iz Xiaomija, koji je znatno jeftini. No, s druge strane istovremeno svjedočimo povećanju cijena i u najvišem cjenovnom razredu, tako da ovo nimalo ne iznenađuje, a OnePlus politikom cijena očito polako ide prema premium brandovima.

17/10/2018 10:20 AM