OnePlus 6T će navodno imati 3700 mAh bateriju - Android

Get it on Google Play

OnePlus 6T će navodno imati 3700 mAh bateriju - Android

Nakon što smo doznali da solidnu količinu detalja o nadolazećem OnePlusu 6T, zahvaljujući novom curenju informacija, danas doznajemo i točan kapacitet baterije. Ako je vjerovati izvorima s kineskih društvenih mreža, koji inače slove za pouzdane kad su svi, a ne samo kineski brandovi u pitanju, 6T će model imati bateriju kapaciteta 3700 mAh. Ovo je […]

Nakon što smo doznali da solidnu količinu detalja o nadolazećem OnePlusu 6T, zahvaljujući novom curenju informacija, danas doznajemo i točan kapacitet baterije. Ako je vjerovati izvorima s kineskih društvenih mreža, koji inače slove za pouzdane kad su svi, a ne samo kineski brandovi u pitanju, 6T će model imati bateriju kapaciteta 3700 mAh.

Ovo je sada fini napredak u odnosu na OnePlus 6, koji ima 3300 mAh. Čini se da je izvršni direktor kompanije Peter Lau, prilikom nedavnog obraćanja medijima, opravdao izbacivanje 3.5 mm audio utora, i to ne samo povećanjem kapaciteta baterije, već i ugradnjom in-display čitača otisaka prstiju.

Prema svemu što smo do sada doznali, a pored navedenog tu spada još i manji zub na vrhu zaslona, OnePlus 6T će donijeti najveću „T“ promjenu u odnosu na originalni OnePlus model do sada.

Također, s obzirom da OnePlus 6 upravo sada dobiva nadogradnju na Android 9 Pie, logično je da će i 6T u startu biti temeljen na njemu.

Ono za što još čekamo potvrdu je 17. listopada kao datum predstavljanja, dok se za informaciju o Amazonu kao ekskluzivnom distributeru nadamo da je netočna.

27/09/2018 02:08 PM