OnePlus 6T - novi renderi potvrđuju dizajn s malim zubom - Android

Get it on Google Play

OnePlus 6T - novi renderi potvrđuju dizajn s malim zubom - Android

O dizajnu OnePlusa 6T, koji će prema nekim informacijama službeno biti predstavljen 17. listopada, znamo poprilično. Vrlo je izvjesno da će preuzeti kućište bliskog mu rođaka Oppa R17, što znači da će umjesto srednje velikog zuba kao na aktualnom OnePlusu 6, na vrhu zaslona sadržavati mali zubić, kojeg sada slobodno možemo nazvati vodenom kapljicom. Na […]

O dizajnu OnePlusa 6T, koji će prema nekim informacijama službeno biti predstavljen 17. listopada, znamo poprilično. Vrlo je izvjesno da će preuzeti kućište bliskog mu rođaka Oppa R17, što znači da će umjesto srednje velikog zuba kao na aktualnom OnePlusu 6, na vrhu zaslona sadržavati mali zubić, kojeg sada slobodno možemo nazvati vodenom kapljicom.

Na dnu ostaje jareća bradica, i to vidljivo manja od hipsterske na drugim Androidima, dok bi poleđina trebala zadržati isti dizajn, s tom razlikom što više neće sadržavati čitač otisaka prstiju, jer će isti biti ugrađen ispod zaslona, dakle koristit će novu in-display tehnologiju. Ono što će se malo kome svidjeti je izbacivanje 3,5 mm audio utora, a to znači da ćete morati koristiti adapter ili kupiti nove slušalice s odgovarajućim priključkom.

Danas nam sve ovo potvrđuju renderi koje donosi poznati i pouzdani cinker OnLeaks. Temeljeni su na CAD skicama nove OnePlusove uzdanice, a s obzirom na pouzdanost izvora, ne treba sumnjati da su autentični.

Međutim, glasine koje stižu u zadnje vrijeme sugeriraju da će OnePlus ovoga puta napraviti iznimku i prodaju ekskluzivno prepustiti Amazonu, što baš i ne bi bio inteligentan potez, barem iz perspektive postojeće baze korisnika. Toplo se nadam da je ovo samo dezinformacija, plasirana od strane mračnih umova kako bi zaplašila ovaj napaćeni narod.

Bilo kako bilo, detalje ćemo saznati za manje od mjesec dana, a do tada možda procuri još koja informacija ili čak fotografija uživo.

26/09/2018 06:45 PM