OnePlus 6T - službeni render potvrđuje špekulacije o dizjanu - Android

Get it on Google Play

OnePlus 6T - službeni render potvrđuje špekulacije o dizjanu - Android

O OnePlusu 6T, koji bi svjetlo dana navodno trebao ugledati 17. listopada, znamo već praktički sve, a tome je doprinos dalo i samo vodstvo kompanije, puštajući teasere i najavljujući nove tehnologije. Ono što nam je nedostajalo je službena potvrda promjene dizajna u odnosu na OnePlus 6, a to je maleni „waterdrop“ zubić na vrhu zaslona, […]

O OnePlusu 6T, koji bi svjetlo dana navodno trebao ugledati 17. listopada, znamo već praktički sve, a tome je doprinos dalo i samo vodstvo kompanije, puštajući teasere i najavljujući nove tehnologije. Ono što nam je nedostajalo je službena potvrda promjene dizajna u odnosu na OnePlus 6, a to je maleni „waterdrop“ zubić na vrhu zaslona, kojeg slobodno možemo nazvati i suzom.

Tako danas imamo prilike vidjeti službeni render, koji potvrđuje sve dosadašnje špekulacije glede dizajna. Ono što ostaje donekle isto je stražnja strana, ali bez čitača otisaka prstiju, koji će na ovom uređaju biti ugrađen u sam zaslon (in-display).

Kao što je i sam izvršni direktor najavio, OnePlus 6T neće imati 3,5 mm audio utor, ali će mu zato baterija s 3300 narasti na 3700 mAh, što i nije zanemarivo. Blagi rast će doživjeti zaslon, čija će dijagonala iznositi 6,4 inča, a operativni sustav će u startu biti Android 9 Pie.

Ostali detalji se poklapaju s prethodnikom, što uključuje Snapdragon 845 procesor, 6 ili 8 GB RAM-a, te varijante sa 64, 128 ili 256 GB interne memorije.

Ono što nas, dakako, najviše zanima, jest cijena, za koju se nadamo da neće još jednom porati.

02/10/2018 06:44 AM