OnePlus 7 Pro pobire nagrade i prije službenog predstavljanja - Android

Get it on Google Play

OnePlus 7 Pro pobire nagrade i prije službenog predstavljanja - Android

Iako još nije službeno predstavljen, OnePlus 7 Pro već počinje pobirati nagrade. Tako je DisplayMate na Twitteru objavio da je testirao njegov novi OLED zaslon za kojeg već znamo da će imati ratu osvježavanja od 90 Hz. Prema njihovim kriterijima, svrstali su ga u A+ kategoriju, dakle među najbolje na tržištu. Koliko je ovaj zaslon […]

Iako još nije službeno predstavljen, OnePlus 7 Pro već počinje pobirati nagrade. Tako je DisplayMate na Twitteru objavio da je testirao njegov novi OLED zaslon za kojeg već znamo da će imati ratu osvježavanja od 90 Hz.

Prema njihovim kriterijima, svrstali su ga u A+ kategoriju, dakle među najbolje na tržištu. Koliko je ovaj zaslon bolji (ili lošiji) od recimo onog na Samsungu Galaxy S10+ vidjet ćemo nakon ostalih testiranja, ali i subjektivnih dojmova.

Prilično je jasno da je DisplayMate ovdje zapravo dio marketinške kampanje, iako uopće ne sumnjamo da će 90Hz zaslon oduševiti mnoge.

Službeno predstavljanje OnePlusa 7 Pro očekuje se 14. svibnja, a početak prodaje 22. svibnja. Paralelno s njim bit će predstavljen i „obični“ OnePlus 7 koji neće imati ovakav zaslon, a i doći će s kamerom manje, tj. s dvije umjesto tri.

Njegov zaslon će također biti manji i ravan, a navodno će imati watrerdrop zub na vrhu. Pro model će imati zakrivljeni zaslon od ruba do ruba, a selfie kamera će iskakati iz kućišta. Oba će modela biti pokretana Snapdragonom 855 u kombinacijama s vjerojatno 6, 8 i 12 GB RAM-a, a Pro model će donijeti i podršku za 5G mreže.

29/04/2019 11:44 AM