OnePlus 7 navodno stiže 14. svibnja - Android

Get it on Google Play

OnePlus 7 navodno stiže 14. svibnja - Android

Nakon Samsunga Galaxy S10+ i Huaweija P30 Pro, jedan od najočekivanijih smartfona ovog proljeća na našem tržištu je i OnePlus 7. Prema najnovijim informacijama koje stižu iz izvora bliskih ovom proizvođaču, novi top model će službeno biti predstavljen 14. svibnja. Međutim, ako je vjerovati dosadašnjim glasinama, a posebice procurjelim fotografijama, možemo očekivati najmanje dva modela, […]

Nakon Samsunga Galaxy S10+ i Huaweija P30 Pro, jedan od najočekivanijih smartfona ovog proljeća na našem tržištu je i OnePlus 7. Prema najnovijim informacijama koje stižu iz izvora bliskih ovom proizvođaču, novi top model će službeno biti predstavljen 14. svibnja.

Međutim, ako je vjerovati dosadašnjim glasinama, a posebice procurjelim fotografijama, možemo očekivati najmanje dva modela, a možda i tri. Naime, uređaj čija je fotografija nedavno procurila nosi ime OnePlus 7 Pro, što implicira postojanje i „običnog“ modela. Ova verzija bi mogla stići s 5G modemom, no kruže glasine i o tome da će 5G varijanta zapravo biti treća.

Što se specifikacija tiče, za sada raspolažemo podacima o 6,5-inčnom AMOLED zaslonu od ruba do ruba, sa selfie kamerom koja iskače iz kućišta. Ispod haube kuca najnoviji Snapdragon 855 u kombinaciji s 8 GB RAM-a, a u ponudi će navodno biti i varijante s 10 ili čak 12 GB.

Trostruka kamera navodno dolazi u rasporedu 48 + 20 + 16 megapiksela, o kojoj za sada nema detalja. Baterija raspolaže kapacitetom od 4000 mAh i novom 44W tehnologijom brzog punjenja.

15/04/2019 08:00 AM