Ova aplikacija na jednom mjestu nudi sve pozadinske slike za maskiranje rupica na Galaxyju S10 - Android

Get it on Google Play

Ova aplikacija na jednom mjestu nudi sve pozadinske slike za maskiranje rupica na Galaxyju S10 - Android

Softversko maskiranje zuba za zadaću je imalo zacrniti dijelove zaslona oko njega, no pojavom rupica, kod mnogih je dizajnera pozadinskih slika proradila kreativnost koja je došla do izražaja pojavom nove Samsungove serije Galaxy S10. Neke od njih smo već uspjeli uživo isprobati na modelu Galaxy S10+, a ukoliko to želite, postoji širok izbor onih koje […]

Softversko maskiranje zuba za zadaću je imalo zacrniti dijelove zaslona oko njega, no pojavom rupica, kod mnogih je dizajnera pozadinskih slika proradila kreativnost koja je došla do izražaja pojavom nove Samsungove serije Galaxy S10.

Neke od njih smo već uspjeli uživo isprobati na modelu Galaxy S10+, a ukoliko to želite, postoji širok izbor onih koje odgovaraju i dvama manjim modelima – S10 i S10e. S obzirom da su se prve ovakve pozadinske slike pojavile na Redditu, nije trebalo dugo čekati za pojavu aplikacije koja ih prikuplja.

Hidey Hole periodički češlja Reddit, gdje autori pozadinskih slika za S10 ostavljaju svoje kreacije, i objedinjuje ih na jednom mjestu. Aplikaciju možete naći u Google Play trgovini, a da biste je instalirali morate posjedovati jedan od triju novih S10 modela.

Ugodna zabava…

21/03/2019 12:45 PM