Pardon, ali i Samsung Galaxy S10 bi mogao doći za zubom - Android

Get it on Google Play

Pardon, ali i Samsung Galaxy S10 bi mogao doći za zubom - Android

U petak je iz Shenzhena stigla informacija da Samsung razvija tehnologiju koja bi omogućila ugradnju prednje kamere unutar zaslona, slično kao što je sada slučaj s čitačem otisaka prstiju, no odmah smo upozorili da to ne znači nužno da će biti korištena u nadolazećem Galaxyju S10. Najnoviji patent o čitaču otisaka prstiju kojeg je Samsung […]

U petak je iz Shenzhena stigla informacija da Samsung razvija tehnologiju koja bi omogućila ugradnju prednje kamere unutar zaslona, slično kao što je sada slučaj s čitačem otisaka prstiju, no odmah smo upozorili da to ne znači nužno da će biti korištena u nadolazećem Galaxyju S10.

Najnoviji patent o čitaču otisaka prstiju kojeg je Samsung prijavio, otkriva da bi sljedeći njihov model, vjerojatno iz gornjeg cjenovnog ranga, mogao dobiti – zub. Doduše, radi se o manjem zubu, odnosno suzi, koju je premijerno predstavio Essential, a vidjeli smo je i na novom Huaweiju Mate 20.

Ova fotografija koja prati patentnu prijavu, naravno, ne mora značiti ništa, ali sama činjenica da je Samsung u skicu ubacio takvu mogućnost, sugerira da postoji izvjesna vjerojatnost da će se to možda ipak dogoditi. Naime, skica prikazuje jeda uređaj tradicionalnog dizajna s dosta mesa oko zaslona, dok se drugome zaslon proteže od ruba do ruba, ali uz dodatak zuba.

Sorry, ekipa, ali čini se da smartfon sa zaslonom od ruba do ruba u punom smislu riječi još uvijek spada u neku, nadamo se blisku budućnost. Hoće li se ona dogoditi sljedeće godine ili ne, teško je reći, ali je vrlo moguće da je pred imperativom zuba očito poklenkuo i Samsung, na što će se i njegovi korisnici morati priviknuti.

22/10/2018 01:15 AM