PayDo – nova aplikacija za plaćanje parkinga; ne koristi SMS protokol i tako smanjuje troškove - Android

Get it on Google Play

PayDo – nova aplikacija za plaćanje parkinga; ne koristi SMS protokol i tako smanjuje troškove - Android

Danas, 16. travnja 2018. godine održana je konferencija za medije tvrtke Infoart koja je predstavila aplikaciju za plaćanje parkinga kojom na brz i jednostavan način privatni i poslovni korisnici mogu izvršiti plaćanje satnih, dnevnih, povlaštenih stanarskih, mjesečnih parkirnih karata, kao i plaćanje dnevnih parkirnih karti izdanih od strane kontrolora. Aplikacija PayDo ne koristi SMS protokol za plaćanje parkinga, zbog čega […]

Danas, 16. travnja 2018. godine održana je konferencija za medije tvrtke Infoart koja je predstavila aplikaciju za plaćanje parkinga kojom na brz i jednostavan način privatni i poslovni korisnici mogu izvršiti plaćanje satnih, dnevnih, povlaštenih stanarskih, mjesečnih parkirnih karata, kao i plaćanje dnevnih parkirnih karti izdanih od strane kontrolora.

Aplikacija PayDo ne koristi SMS protokol za plaćanje parkinga, zbog čega je idealna za sve korisnike koji do sada nisu mogli plaćati SMS-om, a to su, uz ostale, određene kategorije poslovnih korisnika, turisti, te neki privatni korisnici. Za te skupine korisnika, jedino rješenje za plaćanje parkiranja bila je potraga za parking aparatima kako bi kupili kartu, što je za određene poslovne korisnike značilo sakupljanje računa koje bi kasnije priložili u tvrtki.

Infoart svojom aplikacijom PayDo omogućava svim korisnicima plaćanje parkinga bez dodatnih naknada, a svi troškovi vidljivi su na jednom računu.

PayDo nudi i promotivnu pogodnost za Mastercard korisnike – 10% od plaćenog iznosa za satne karte vraća se korisniku na promo račun kojeg može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja.

Aplikacija PayDo je trenutno dostupna u Dubrovniku, Splitu, Zadru, Šibeniku, Puli, Poreču, Rovinju i Osijeku. Od 1.5. biti će dostupna u Varaždinu i Sisku a uskoro se očekuje aktivacija i u ostalim gradovima, uključujući i Zagreb, kako bi ova usluga bila dostupna na nacionalnom nivou.

Za korištenje aplikacije potrebno se registrirati, unutar aplikacije upisati broj regustarske oznake automobila i dodati kreditnu/debitnu karticu. S obzirom da operateri SMS poruku za plaćanje parkinga inače naplaćuju između 0,65 i 0,85 kuna, što može iznositi i do 20% ukupne cijene parkiranja, ovakav vid plaćanja parkinga svakako je isplativiji.

Aplikaciju PayDo može se preuzeti za najpopularnije mobilne platforme iOS i Android.

iOS

Android

16/04/2018 10:52 AM