Pixel 3 i Pixel 3 XL - renderi na temelju dostupnih informacija - Android

Get it on Google Play

Pixel 3 i Pixel 3 XL - renderi na temelju dostupnih informacija - Android

Zahvaljujući procurjelim informacijama i ponekim slikama, izrađeni su renderi novih Googleovih Pixela koji trebaju biti predstavljeni najesen. Na ovim slikama lijepo vidimo da će oba uređaja imati izdužene zaslone i donekle izmijenjeni dizajn u odnosu na prethodnike. Manji Pixel 3 bi trebao dobiti manje mesa, koje je na prethodniku došlo kao šaka u oko, a […]

Zahvaljujući procurjelim informacijama i ponekim slikama, izrađeni su renderi novih Googleovih Pixela koji trebaju biti predstavljeni najesen. Na ovim slikama lijepo vidimo da će oba uređaja imati izdužene zaslone i donekle izmijenjeni dizajn u odnosu na prethodnike.

Manji Pixel 3 bi trebao dobiti manje mesa, koje je na prethodniku došlo kao šaka u oko, a zaslon bi mu trebao imati dijagonalu od 5,4 inča s 18:9 omjerom stranica. Sprijeda bi trebao imati dvije kamere, od kojih će jedna vjerojatno biti korištena za Face unlock tehnologiju, a možda i bokeh selfije.

Veći, Pixel 3 XL bi zaslon trebao rastegnuti na 6,2 inča s 19:9 omjerom stranica, zbog zuba, naravno, u kojem su vidljive i dvije prednje kamere, koje će vjerojatno imati istu svrhu kao kod manjeg modela. Zanimljivo je da bi oba Pixela trebala zadržati samo jednu kameru na poleđini, ispod kojih se nalaze čitači otisaka prstiju.

Što se hardvera tiče, oba modela bi trebala biti pokretana novim Snapdragonom 845 u kombinaciji s 4 ili 6 GB RAM-a, te u varijantama od 128 i 256 GB interne memorije. Naravno, Pixeli će premijerno predstaviti i novi Android P, koji bi u međuvremenu trebao dobiti i puno ime.

27/06/2018 02:58 PM