Pixel 3 i Pixel 3 XL stižu 9. listopada - Android

Get it on Google Play

Pixel 3 i Pixel 3 XL stižu 9. listopada - Android

Nakon što su informacije o njemu curile nebrojenu puta, te nakon čestog poziranja na fotografijama uživo, pa sve do pojavljivanja na eBayu i Eldarove recenzije, konačno smo saznali i datum službenog predstavljanja Pixlea 3 XL. Naravno, na istom događaju svjetlo dana će ugledati i manji Pixel 3, a sve će se odigrati 9. listopada u […]

Nakon što su informacije o njemu curile nebrojenu puta, te nakon čestog poziranja na fotografijama uživo, pa sve do pojavljivanja na eBayu i Eldarove recenzije, konačno smo saznali i datum službenog predstavljanja Pixlea 3 XL. Naravno, na istom događaju svjetlo dana će ugledati i manji Pixel 3, a sve će se odigrati 9. listopada u New Yorku.

Kao što smo mogli vidjeti, Google će predstaviti dva modela. Jedan će biti Pixel 3, s 5,5-inčnim zaslonom i ne baš najboljim omjerom zaslona i okvira za 2018. godinu, a drugi veći, Pixel 3 XL s vjerojatno 6,3-inčnim zaslonom, kojeg će na vrhu krasiti nikad ružniji zub.

Oba uređaja bit će pokretana Snapdragonom 845 u kombinaciji s 4 ili 6 FB RAM-a. Veći Pixel će donijeti i novu 12 MP kameru od koje se očekuje puno, s obzirom da je već Pixel 2 XL imao vrhunsku. Operativni sustav na kojima su novi Pixeli temeljeni je, naravno, Android 9 Pie, a postoji li još koji zanimljivi detalj kojeg do sada nismo čuli, saznat ćemo za mjesec dana.

07/09/2018 08:13 AM