Pixelu 3 XL narastao bočni zub - Android

Get it on Google Play

Pixelu 3 XL narastao bočni zub - Android

Zub, usjek, notch, ili kako već preferirate zvati ovaj vjerojatno najkontroverzniji izum u mobilnoj telefoniji ikad, ovih je dana dobio potpuno novu dimenziju. Naime, zahvaljujući izvjesnom bugu u samom Androidu 9.0 Pie, Googleov Pixel 3 XL je dobio dodatni zub, na bočnoj strani zaslona. S obzirom da se pojavio nešto kasnije, pretpostavljamo da se radi […]

Zub, usjek, notch, ili kako već preferirate zvati ovaj vjerojatno najkontroverzniji izum u mobilnoj telefoniji ikad, ovih je dana dobio potpuno novu dimenziju. Naime, zahvaljujući izvjesnom bugu u samom Androidu 9.0 Pie, Googleov Pixel 3 XL je dobio dodatni zub, na bočnoj strani zaslona.

S obzirom da se pojavio nešto kasnije, pretpostavljamo da se radi o umnjaku. Tako je Pixel 3, koji inače nosi titulu uređaja s najvećim zubom bez potpunog opravdanja ugrađenom tehnologijom, dobio softverski zub sa strane, što je očito softverski problem.

Srećom, Google je već reagirao i najavio zakrpu koja će ovaj problem riješiti, no ostaje zanimljivo pitanje kako se ovako nešto uopće moglo dogoditi samom tvorcu Androida.

Via

30/10/2018 01:07 PM