Potvrđeno - Android Q Developer Preview Beta 1 donosi snimanje zaslona - Android

Get it on Google Play

Potvrđeno - Android Q Developer Preview Beta 1 donosi snimanje zaslona - Android

Prema informacijama koje prenose prvi korisnici Android Q Developer Preview Beta 1 programa, novi Googleov operativni sustav će donijeti screen recording, tj. mogućnost snimanja zaslona, sličnu onoj koju imaju korisnici iOS-a. Ovo sada potvrđuje prošlogodišnje glasine koje su sugerirale da bi novi Android mogao donijeti ovu funkciju na razini operativnog sustava. Ovo je na Redditu […]

Prema informacijama koje prenose prvi korisnici Android Q Developer Preview Beta 1 programa, novi Googleov operativni sustav će donijeti screen recording, tj. mogućnost snimanja zaslona, sličnu onoj koju imaju korisnici iOS-a.

Ovo sada potvrđuje prošlogodišnje glasine koje su sugerirale da bi novi Android mogao donijeti ovu funkciju na razini operativnog sustava. Ovo je na Redditu objavio korisnik Pixela, što je i potkrijepio videom koji možete pogledati u nastavku.

Od ostalih novosti, na oboj Beti je vidljiv redizajn „power“ izbornika, koji sada donosi „Emergency“ opciju preko zaključanog zaslona. Napomenimo da su prethodne glasine najavljivale podršku za 5G, što je logično i za očekivati s obzirom da su već najavljeni i konkretni 5G uređaji.

Službena najava Beta programa Androida Q trebala bi se dogoditi početkom svibnja.

14/03/2019 07:22 AM