Potvrđeno - OnePlus 6 će biti vodootporan - Android

Get it on Google Play

Potvrđeno - OnePlus 6 će biti vodootporan - Android

Dugo smo grintali na OnePlus (i općenito kineske proizvođače) zbog ignoriranja trenda izrade vodootpornih uređaja, no i toj priči polako dolazi kraj. Nakon što su neki od njih počeli isporučivati modele s IP certifikatima, danas je OnePlus na Twitteru indirektno dao do znanja da će OnePlus 6 biti vodootporan. Ovaj detalj je mnogima do sada […]

Dugo smo grintali na OnePlus (i općenito kineske proizvođače) zbog ignoriranja trenda izrade vodootpornih uređaja, no i toj priči polako dolazi kraj. Nakon što su neki od njih počeli isporučivati modele s IP certifikatima, danas je OnePlus na Twitteru indirektno dao do znanja da će OnePlus 6 biti vodootporan.

Ovaj detalj je mnogima do sada bio deal-breaker, jer je vodootpornost u ovom cjenovnom razredu, objektivno, imperativ.

Od ostalih detalja navedimo da će OnePlus 6 imati 6 ili čak 6,28″ AMOLED zaslon, 3450 mAh bateriju, 20 + 16 MP kameru, a za pogon će koristiti Snapdragon 845 u kombinaciji sa 6, odnosno 8 GB RAM-a. U ponudi će navodno biti 64, 128 i 256 GB varijanta.

Službeno predstavljanje se očekuje početkom sljedećeg mjeseca, nakon čega bi odmah trebao uslijediti i početak prodaje. Isto tako se očekuje da će novi modeli biti oko 50 eura skuplji od prethodnika.