Potvrđeno - OnePlus 7 Pro donosi 90 Hz zaslon i 5G povezivost - Android

Get it on Google Play

Potvrđeno - OnePlus 7 Pro donosi 90 Hz zaslon i 5G povezivost - Android

Nakon učestalih glasina, špekulacija i nagađanja, izvršni direktor OnePlusa Pete Lau danas je potvrdio da će OnePlus 7 Pro donijeti novi standard u zaslonima smartfona. „Novi zaslon radi toliko glatko i brzo da sam ostao zapanjen kad sam ga prvi put vidio“, objašnjava Lau, aludirajući na 90 Hz stopu osvježavanja o kojoj se špekulira. Naime, […]

Nakon učestalih glasina, špekulacija i nagađanja, izvršni direktor OnePlusa Pete Lau danas je potvrdio da će OnePlus 7 Pro donijeti novi standard u zaslonima smartfona. „Novi zaslon radi toliko glatko i brzo da sam ostao zapanjen kad sam ga prvi put vidio“, objašnjava Lau, aludirajući na 90 Hz stopu osvježavanja o kojoj se špekulira.

Naime, standard industrije u ovom trenutku je 60 Hz, uz izuzetak Razer Phone i Asus ROG uređaja namijenjenih gamingu. Veća stopa osvježavanja svakako bi trebala ponuditi bolje korisničko iskustvo, no sama tehnologija izrade takvog zaslona tri puta je skuplja od dosadašnje, navode u OnePlusu, što sugerira da će ovaj uređaj biti skuplji od dosadašnjih modela. Štoviše, Lau je potvrdio da će OnePlus 7 Pro donijeti i podršku za 5G povezivost.

Ukoliko smatrate da je OnePlus ovim korakom zagazio u najviši cjenovni razred, a sudeći prema ovim informacijama definitivno jest, utjehu ćete moći potražiti u običnom OnePlusu 7 koji će imati standardni 60 Hz zaslon i neće imati mogućnost povezivanja na 5G mreže.

Ranije smo doznali da će Pro model imati tri kamere: standardnu, širokokutnu i telefoto s 3x optičkim povećanjem, a OnePlus 7 dvostruku, iako nije potpuno jasno koju će od gornjih konkretno izostaviti. Oba uređaja će biti pokretana Snapdragonom 855 u kombinaciji 8 GB i više RAM-a, a početni modeli bi trebali donijeti 128 GB interne memorije.

Pro model bi trebao doći s punim zaslonom od ruba do ruba i skočnom selfie kamerom, a obični s malim waterdrop zubom na vrhu, oprilike na kao lanjskom OnePlusu 6T.

Iako se špekulira da će službeno predstavljanje uslijediti 14., a početak prodaje 22. svibnja, još uvijek čekamo službenu potvrdu te informacije.

23/04/2019 04:57 AM