Poznate specifikacije i cijene za Sony Xperiju XZ2 i XZ2 Compact - Android

Get it on Google Play

Poznate specifikacije i cijene za Sony Xperiju XZ2 i XZ2 Compact - Android

Za mnoge smartfone koji će biti predstavljeni na MWC-u znamo i kako će izgledati i što se krije ispod poklopca, ali Sony je nekako uspijevao držati informacije pod kontrolom. Curenje je ipak neizbježno pa tako sad raspolažemo navodnim specifikacijama željno očekivanih Xperije XZ2 i Xperije XZ2 Compact. Naravno, procesor će biti Snapdragon 845, pratiti će […]

Za mnoge smartfone koji će biti predstavljeni na MWC-u znamo i kako će izgledati i što se krije ispod poklopca, ali Sony je nekako uspijevao držati informacije pod kontrolom. Curenje je ipak neizbježno pa tako sad raspolažemo navodnim specifikacijama željno očekivanih Xperije XZ2 i Xperije XZ2 Compact. Naravno, procesor će biti Snapdragon 845, pratiti će ga 4/6 GB RAM-a, zasloni su formata 18:9 i zaštićeni Gorilla Glassom 5, čitač otisaka prstiju je na poleđini, a 3,5-mm priključka za slušalice nema.

Zbog novog formata zaslona će narasti dijagonale – 5,7 inča za XZ2 i 5 inča za XZ2 Compact. Osim same razlike u veličini, ova dva modela bi se mogla razlikovati i po količini memorije te kameri, kako prednjoj, tako i stražnjoj. Šuška se i o cijenama, 799 € za veći i 599 € za manji uređaj, dok bi službena prodaja trebala početi 6. ožujka.

21/02/2018 12:12 PM