Procurila fotografija postera Huaweijevog savitljivog smartfona – stiže Huawei Mate X - Android

Get it on Google Play

Procurila fotografija postera Huaweijevog savitljivog smartfona – stiže Huawei Mate X - Android

Ne znam koliko je vjerodostojan izvor, ali izvjesni insajder je na Twitteru objavio fotografiju koja prikazuje radnike u montaži reklame ili pozornice za preksutrašnji Huaweijev event u Barceloni. Ako je vjerovati fotografu, Huawei će predstaviti model Huawei Mate X, koji se savija i rasklapa, a djeluje i pomalo valovit. Ako izuzmemo mogućnost da se netko […]

Ne znam koliko je vjerodostojan izvor, ali izvjesni insajder je na Twitteru objavio fotografiju koja prikazuje radnike u montaži reklame ili pozornice za preksutrašnji Huaweijev event u Barceloni.

Ako je vjerovati fotografu, Huawei će predstaviti model Huawei Mate X, koji se savija i rasklapa, a djeluje i pomalo valovit. Ako izuzmemo mogućnost da se netko u Photoshopu poigrao i sliku uređaja zakrivio u više smjerova, ostaje pitanje kako i na koji će se način ovaj uređaj savijati, rasklapati ili možda zarolati, no najlogičnije objašnjenje je da nedovršeni poster stvara iluziju valova.

Ako je uzrok valovitosti poster, odnosno ako ga zamislimo ravnog, treba priznati da uređaj izgleda prilično zanimljivo, i da se za razliku od Samsungovog Galaxy Folda rasklapa na vasnjku stranu, ostavljajući veći jednostruki zaslon.

Što god ovo bilo, za dva dana slijedi službeno predstavljanje kojem ćemo i sami prisustvovati, pa će sve biti puno jasnije.