Prvi hands-on video Samsunga Galaxy Fold pokazuje nabor na mjestu preklapanja zaslona - Android

Get it on Google Play

Prvi hands-on video Samsunga Galaxy Fold pokazuje nabor na mjestu preklapanja zaslona - Android

Da sve baš i neće ići glatko s nedavno predstavljenom prvom generacijom preklopnih uređaja sa savitljivim zaslonima, dokazuje video u kojem glavnu ulogu igra novi Samsung Galaxy Fold. Na sredini zaslona, dakle na mjestu gdje se preklapa, vidljiv je – nabor. Video na kojem je uređaj prikazan dolazi iz Vijetnama, gdje Samsung Electronics ima tvornicu, […]

Da sve baš i neće ići glatko s nedavno predstavljenom prvom generacijom preklopnih uređaja sa savitljivim zaslonima, dokazuje video u kojem glavnu ulogu igra novi Samsung Galaxy Fold. Na sredini zaslona, dakle na mjestu gdje se preklapa, vidljiv je – nabor.

Video na kojem je uređaj prikazan dolazi iz Vijetnama, gdje Samsung Electronics ima tvornicu, i prilično je zanimljiv jer se zapravo radi o prvom hands-on videu na kojem uređaj možemo vidjeti u stvarnom životu.

No, kako to već biva, stvarni život zna biti surov, a upravo kroz takvo razdoblje prolazi prototip jednog od prvih savitljivih uređaja, koji će se uskoro pojaviti na tržištu i to po ne baš maloj cijeni od 2000 eura. Možda je prerano suditi novoj tehnologiji na temelju jedne video snimke, no očito postoji valjani razlog zašto su Samsung i Huawei na MWC-u u Barceloni ove uređaje držali doslovno pod staklenim zvonom tako da ih nitko od posjetitelja ne može isprobati.

Naravno, trebat će vidjeti kako će izgledati konačni proizvod, jer ovdje se očito radi o prototipu, a isto tako će biti zanimljivo vidjeti hoće li se slična stvar dogoditi Huaweiju Mate X, koji se savija na suprotnu stranu.

20/03/2019 05:30 AM