Prvi mobitel s rupicom u zaslonu je Huawei Nova 4; službeno predstavljanje 17. prosinca - Android

Get it on Google Play

Prvi mobitel s rupicom u zaslonu je Huawei Nova 4; službeno predstavljanje 17. prosinca - Android

Nakon nedavno objavljenog teasera kojim se sugeriralo skoro lansiranje novog uređaja s rupicom u zaslonu, koja bi trebala sadržavati prednju kameru i tako zamijeniti zub, danas stiže novi, u kojem Huawei u potpunosti otkriva izgled uređaja, barem s prednje strane. Ono što za sada nije poznato su specifikacije, no možemo pretpostaviti da će Huawei Nova […]

Nakon nedavno objavljenog teasera kojim se sugeriralo skoro lansiranje novog uređaja s rupicom u zaslonu, koja bi trebala sadržavati prednju kameru i tako zamijeniti zub, danas stiže novi, u kojem Huawei u potpunosti otkriva izgled uređaja, barem s prednje strane.

Ono što za sada nije poznato su specifikacije, no možemo pretpostaviti da će Huawei Nova 4 biti pokretan ili Kirinom 710 ili možda čak 980.

Najveći konkurent ovom uređaju trebao bi biti Samsung Galaxy S8s, koji također treba stići s rupicom, no s obzirom da Samsung još uvijek nije objavio službeni datum najave, pretpostavljamo da će Huawei nova 4 biti prvi smartfon s „piercingom“.

03/12/2018 10:19 AM