Rani video Samsunga Galaxy S10 potvrđuje sve što o njemu već znamo - Android

Get it on Google Play

Rani video Samsunga Galaxy S10 potvrđuje sve što o njemu već znamo - Android

I baš kad smo nedavno konstatirali da je Googleov Pixel 3 XL najgore čuvana tajna u povijesti industrije smartfona, demantira nas jedan od najočekivanijih modela ove godine – Samsung Galaxy S10. Vidljivo je da je video sniman na izvjesnom prebriefingu u Samsungovim ili adaptiranim prostorijama, no nekim čudom (vjerojatno greškom) završio je na YouTubeu, a […]

I baš kad smo nedavno konstatirali da je Googleov Pixel 3 XL najgore čuvana tajna u povijesti industrije smartfona, demantira nas jedan od najočekivanijih modela ove godine – Samsung Galaxy S10. Vidljivo je da je video sniman na izvjesnom prebriefingu u Samsungovim ili adaptiranim prostorijama, no nekim čudom (vjerojatno greškom) završio je na YouTubeu, a time i na cijelom internetu.

Vidljivo je da je video zapravo samo dio jednog duljeg videa, no što se nas tiče, sasvim je dovoljan.

Video u punom svjetlu prikazuje Samsung Galaxy S10 i Galaxy S10+ točno onakvima kakve smo ih vidjeli i na dosadašnjim slikama, renderima, špijunskim fotografijama i ostalim čudima. Sve je već odavno jasno, ali ovaj video jednostavno dolazi kao točka na i.

Pored 6,1-inčnog Samsunga Galaxy S10 i 6,4-inčnog Galaxyja S10+, vidimo i nove Samsungove slušalice nazvane Gear Buds, koje se mogu puniti na poleđini dotičnih smartfona koristeći se tehnologijom reverzibilnog bežičnog punjenja.

Na videu je prikazan i ultrazvučni čitač otisaka prstiju, koji bi trebao biti brži od aktualnih optičkih, no njegovoj brzini i preciznosti više riječi će biti kad nam uređaj stigne na test. Do tada uživajte u ovom iznenadnom predstavljanju prije predstavljanja, i svakako nam javite dojmove u komentarima.

Ostale vijesti o Samsungu Galaxy S10 pratite na ovom tagu. a video pogledajte ovdje.

 

18/02/2019 02:06 PM