Reverzibilno bežično punjenje stiže i na iPhone - Android

Get it on Google Play

Reverzibilno bežično punjenje stiže i na iPhone - Android

Reverzibilno bežično punjenje najprije smo upoznali na Huaweiju Mate 20 Pro, a potom i na Samsungu Galaxy S10+, da bi sada stiglo i na Huawei P30 Pro kojeg upravo testiramo. Iako mnogi ovu funkcionalnost doživljavaju kao gimmick, odnosno marketinški trik, činjenica je da postala trend. Ako je suditi prema najnovijim glasinama koje prenosi naš stari […]

Reverzibilno bežično punjenje najprije smo upoznali na Huaweiju Mate 20 Pro, a potom i na Samsungu Galaxy S10+, da bi sada stiglo i na Huawei P30 Pro kojeg upravo testiramo. Iako mnogi ovu funkcionalnost doživljavaju kao gimmick, odnosno marketinški trik, činjenica je da postala trend.

Ako je suditi prema najnovijim glasinama koje prenosi naš stari znanac Ming-Chi Kuo, Apple se također sprema za implementaciju ove tehnologije na sljedeću generaciju iPhonea, tj. modele koji stižu ove jeseni. Reverzibilno bežično punjenje će tako poslužiti za punjenje drugih uređaja, ali i nadolazeće Appleove dodatke poput AirPods slušalica s kutijom za punjenje. Kojom će se to brzinom odvijati, za sada nije poznato.

02/04/2019 07:49 AM