S Pen Notea 9 će biti i daljinski upravljač za glazbu, kameru, otključavanje… - Android

Get it on Google Play

S Pen Notea 9 će biti i daljinski upravljač za glazbu, kameru, otključavanje… - Android

Samsung je prošlog tjedna započeo sa slanjem pozivnica za Unpacked event, na kojem će po svoj prilici biti predstavljen novi Galaxy Note 9. Na teaser slici, prisutnoj na samoj pozivnici, naglasak je dan na tipku na S Pen olovci, što sugerira određene novosti po tom pitanju. U međuvremenu je inače prilično pouzdani cinker pod nadimkom […]

Samsung je prošlog tjedna započeo sa slanjem pozivnica za Unpacked event, na kojem će po svoj prilici biti predstavljen novi Galaxy Note 9. Na teaser slici, prisutnoj na samoj pozivnici, naglasak je dan na tipku na S Pen olovci, što sugerira određene novosti po tom pitanju.

U međuvremenu je inače prilično pouzdani cinker pod nadimkom Ice Universe otkrio da će novi S Pen u Noteu 9 poslužiti i kao Bluetooth dodatak, odnosno daljinski upravljač, kojim će se, primjerice, moći kontrolirati glazba. Druga novost koja bi mogla doći s novim self timer, odnosno daljinski okidač za kameru, što bio moglo biti korisno kod okidanja grupnih selfija.

Ovaj izvor navodi da će se Bluetooth na novom S Penu svrhu pronaći i kod mobilnog gaminga, ali i za otključavanje uređaja daljinskim putem.

Što god Samsung na n ovom S Penu doniso i koliko su ove informacije točne, detalje ćemo doznati 9. kolovoza, kad bude održano službeno predstavljanje.

02/07/2018 02:45 PM