Samsung Experience 10 temeljen na Androidu 9 Pie - prvi screenshotovi - Android

Get it on Google Play

Samsung Experience 10 temeljen na Androidu 9 Pie - prvi screenshotovi - Android

Samsung, kao najveći proizvođač smartfona na svijetu, poznat je po svom izvrsnom hardveru, no softver ovu slavu baš i ne prati u stopu, barem kad je brzina nadogradnji na nove verzije Androida u pitanju, a mnogi će korisnici još uvijek gunđati na ne baš najbržu nadogradnju sučelja na tržištu. Samsung Experience definitivno je evoluirao od […]

Samsung, kao najveći proizvođač smartfona na svijetu, poznat je po svom izvrsnom hardveru, no softver ovu slavu baš i ne prati u stopu, barem kad je brzina nadogradnji na nove verzije Androida u pitanju, a mnogi će korisnici još uvijek gunđati na ne baš najbržu nadogradnju sučelja na tržištu.

Samsung Experience definitivno je evoluirao od vremena TouchWiza, kako dizajnerski, tako i funkcionalno, a ako je suditi prema najnovijim procurjelim screenshotovima, sljedeća generacija ponovo donosi promjenu, barem što se dizajna tiče, jer funkcionalnoj nećemo moći suditi prije nego ju isprobamo.

Samsung Experience 10 tako donosi redizajnirano sučelje temeljeno na Androidu 9 Pie. Razlike su vidljive na svakom koraku, od zaključanog zaslona, preko novih fontova, pa do donekle izmijenjenog oblika navigacijskih tipki koje inače mogu biti isključene ukoliko želite prijeći na upravljanje gestama.

Izmjene su vidljive i u panelu s obavijestima, koje je sada u obliku kartica i zaobljenih kutova, a stigla je i tama tema, dakle izbornici s crnom pozadinom i svjetlam fontom.

Novi Samsung Experience će, naravno, na uređaje stići s nadogradnjom na Android 9 Pie, a kada će se to dogoditi, teško je reći. U međuvremenu pogledajte galeriju screenshotova, ali imajte na umu da se radi o softveru u ranoj fazi razvoja, tako da su određene izmjene moguće.

Izvor

19/09/2018 06:35 AM