Samsung Galaxy A60 - procurile specifikacije - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy A60 - procurile specifikacije - Android

Samsungu prilično dobro ide u segmentu top modela, no u nižim cjenovnim razredima prethodnih je godina pokazao slabosti, što je jedan od glavnih razloga za pad ukupnog tržišnog udjela. U Samsungovoj ponudi nastala je svojevrsna rupa, a modeli A7 i A9 iz prošle godine očito nisu uspjeli postići planirani cilj, što su vješto iskoristili kineski […]

Samsungu prilično dobro ide u segmentu top modela, no u nižim cjenovnim razredima prethodnih je godina pokazao slabosti, što je jedan od glavnih razloga za pad ukupnog tržišnog udjela. U Samsungovoj ponudi nastala je svojevrsna rupa, a modeli A7 i A9 iz prošle godine očito nisu uspjeli postići planirani cilj, što su vješto iskoristili kineski proizvođači, prvenstveno Huawei i Xiaomi.

Međutim, sudeći prema nedavno lansiranim modelima Galaxy A50 i A30, Samsung planira okrenuti ploču i dodatne napore uložiti u ponudu cjenovno pristupačnijih uređaja.

Glasine govore da Samsung neće stati na ova dva modela, već će uskoro lansirati još nekoliko njih, i to pod nazivima A40 i A90, a najnoviji detalji stigli su za model koji će nositi naziv Galaxy A60. Ovaj smartfon će donijeti veliki 6,7-inčni Super AMOLED zaslon s ugrađenim čitačem otisaka prstiju, a bit će pokretan Snapdragonom 675. Količina RAM-a navodno treba iznositi s 8 GB, a interne memorije 128 GB, što je inače standard u najvišoj klasi.

Da bi zadržao pristupačnu cijenu, A60 bi trebao stići u kućištu izrađenom od plastike, koja opet ne bi trebala izgledati jeftino, već će biti posebno obrađena kako bi nalikovala na sjaj stakla.

Na kraju recimo i to da bi ovaj model mogao doći s 35 MP stražnjom kamerom koja bi u društvu trebala dobiti 5 MP senzor dubine i 8 MP širokokutnu kameru, dok bi selfie kamera trebala raspolagati 32 MP senzorom. Na kraju spomenimo i bateriju, koja bi trebala sadržavati kapacitet od 4500 mAh.

Što se dostupnosti tiče, ovaj bi model navodno najprije trebao početi s prodajom u Indiji, a potom i u ostatku svijeta.

05/03/2019 10:51 AM