Samsung Galaxy A80 donosi zaslon od ruba do ruba i rotirajuću kameru - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy A80 donosi zaslon od ruba do ruba i rotirajuću kameru - Android

Samsung je danas službeno predstavio novi model – Galaxy A80, kojeg karakterizira rotirajuća kamera, kao još jedna ideja koja realizira koncepciju zaslona od ruba do ruba, ali bez zuba ili rupice. Ovaj uređaj sadrži klizni mehanizam unutar kojeg se nalazi kamera, koja se nakon klizanja orijentira u željenom smjeru. Tako može poslužiti kao primarna, ali […]

Samsung je danas službeno predstavio novi model – Galaxy A80, kojeg karakterizira rotirajuća kamera, kao još jedna ideja koja realizira koncepciju zaslona od ruba do ruba, ali bez zuba ili rupice. Ovaj uređaj sadrži klizni mehanizam unutar kojeg se nalazi kamera, koja se nakon klizanja orijentira u željenom smjeru. Tako može poslužiti kao primarna, ali i selfie kamera.

Modul zapravo sadrži tri kamere, od kojih glavna donosi 48 MP senzor i f/2.0 otvor blende, a društvo joj čini 8 MP ultra širokokutna kamera koja pokriva kut od 123 stupnja. Treća kamera je 3D TOF senzor za bolje određivanje dubine polja i udaljenosti objekata.

Super AMOLED Zaslon ima dijagonalu od 6,7 inča, a rezolucija mu iznosi 2400 x 1080 točaka. Uređaj je pokretan za sada neimenovanim procesorom u kombinaciji s 8 GB RAM-a. Baterija je kapaciteta 3700 mAh, a u kutiji dolazi 25W punjač za brzo punjenje.

Cijena Galaxyja A80 u SAD bi trebala iznositi oko 600 dolara, a hoće li se pojaviti na našem tržištu, za sada nema informacija.

10/04/2019 02:28 PM