Samsung Galaxy Fold još jednom odgođen, datum početka prodaje bit će objavljen kroz nekoliko tjedana - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy Fold još jednom odgođen, datum početka prodaje bit će objavljen kroz nekoliko tjedana - Android

Samsung Galaxy Fold, jedan od prvih uređaja sa savitljivim zaslonom, trebao je u prodaju krenuti krajem travnja, no problemi su nastupili kad su odabrani recenzenti amaterski odlijepili foliju koja je zaslon držala na okupu, zamijenivši je za klasičnu zaštitnu foliju. Istini za volju, dio krivnje leži i na Samsungu, jer je foliju odmah mogao „uvući“ […]

Samsung Galaxy Fold, jedan od prvih uređaja sa savitljivim zaslonom, trebao je u prodaju krenuti krajem travnja, no problemi su nastupili kad su odabrani recenzenti amaterski odlijepili foliju koja je zaslon držala na okupu, zamijenivši je za klasičnu zaštitnu foliju.

Istini za volju, dio krivnje leži i na Samsungu, jer je foliju odmah mogao „uvući“ pod rubove kućišta kako korisnike ne bi doveo u zabludu, što je prema zadnjim informacijama prenesenim od strane korejskih na kraju medija i učinio. Prije dva tjedna je objavljeno da je problem generalno riješen i da Galaxy Fold uskoro kreće u prodaju.

No ipak, najnovije informacije koje stižu iz Samsungovog izbornog stožera sugeriraju da početak prodaje ipak nije tako blizu, te da će biti naknadno objavljen.

Početkom sljedećeg mjeseca u prodaji bi se trebao pojaviti i drugi savitljivi smartfon – Huawei Mate X, koji nikako ne bi trebao biti zahvaćen novom eskalacijom trgovinskog rata između SAD i Kine, budući da će svi postojeći, ali i uređaji koji budu predstavljeni u sljedeća tri mjeseca, nastaviti dobivati nadogradnje i koristiti Googleov softver bez obzira na konačni ishod, za kojeg se već sada pretpostavlja da će biti predmet dogovora.

28/05/2019 02:06 PM